Запрацював перший Коворкінг Змін партії «Голос»

Запрацював перший Коворкінг Змін партії «Голос»

25 травня 2019 р. — Коворкінг Змін, у якому будуть працювати волонтери партії «Голос», відкрився у просторі «Часопис» у Києві. Першу зустріч з волонтерами провели двічі — приміщення не змогло вмістити всіх охочих.

На заклик Святослава Вакарчука створювати справжні зміни відгукнулось вже понад 6000 волонтерів. Всі вони зареєструвались на сайті goloszmin.org, обравши один із трьох способів долучитися: волонтер, представник регіонального штабу чи спостерігач на виборах. Таких можливостей буде ще більше, адже партія «Голос» має на меті створити потужний політичний рух зі своїми представниками у кожному населеному пункті України.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук, який у момент відкриття першого Коворкінгу Змін готувався до концерту в Черкасах, записав відеозвернення до учасників зустрічі. «Я знаю, що зараз відкривається перший офіційний Коворкінг Змін в Києві. Найближчим часом запрацює такий самий коворкінг у Львові. Потім — Одеса, Дніпро. Одним словом, я бажаю вам великого успіху, і ми зробимо разом все, щоб такі можливості, такі коворкінги відкривались по всій Україні. Нам потрібні справжні зміни. Будемо робити їх разом», — сказав він.

«Якщо ви бачите себе у виборчому списку або кандидатом від партії у певному окрузі та відповідаєте нашим 10 критеріям — зголошуйтесь. Ми маємо стати однією хвилею зі співзвучних між собою голосів, яка зшиває Україну від Сходу до Заходу. І після виборів ця хвиля не спаде, ми лише заглибимося у партійне будівництво. Відчуваєте себе голосом змін у своєму ОТГ чи сільській раді — зголошуйтесь», — наголосила Соломія Бобровська, член команди «Голос».

«Обіцянки змін ви вже бачили. Ми ж хочемо наповнити зміни реальним змістом — за допомогою ваших голосів і зворотнього зв’язку: особистого та віддаленого, в онлайні та офлайні. Коли ми міркуємо над вашими пропозиціями, ми стаємо кращими, ми зростаємо — саме так і буде створюватися нова політика», — сказав координатор роботи цифрової команди партійного штабу Ярослав Ведмідь.

Коворкінг Змін працюватиме щодня з 8:00 до 22:00. Волонтери долучатимуться ро роботи виборчого штабу «Голосу», а ще - до тренінгів, зустрічей з командою та генерації ідей для нового політичного руху.

Підписуйся на нашi

ще новини