Збиваючи ворожі ракети, ми не тільки захищаємо себе, а й послаблюємо росію, — Роман Костенко

Збиваючи ворожі ракети, ми не тільки захищаємо себе, а й послаблюємо росію, — Роман Костенко

Українські сили ППО демонструють небачені результати у збитті ворожих ракет. І хоча ворог не припиняє масованих обстрілів, кожна випущена російська ракета — це ослаблення самої рф. Так вважає народний депутат «Голосу», який боронить Південь, Роман Костенко.

«Чим більше вони пускають, тим ймовірніше, що деякі ракети справді долетять. Але ми маємо розуміти, що росіяни запас своїх ракет використовують і відновлювати цей запас у них немає можливості. А це означає, що по-перше, їм не буде чим захищатись і по-друге, що вони знижують свої позиції перед всіма країнами світу, в тому числі перед НАТО. Коли ми збиваємо російські ракети, ми ж не просто збиваємо те, що летить на наші обʼєкти інфраструктури, ми послаблюємо росію», — наголосив захисник Півдня.

Той результат, який показують українські сили ППО, вже увійде в історію. І дивлячись на нього, партнери надаватимуть дедалі більше озброєння.

«Кількість збитих російських ракет — це дуже серйозний результат і ніхто до цього таких результатів не показував. Це перша така ракетна війна. І попри те, що ми обороняємось, попри наявність того озброєння, яке є, наші сили ППО якісно захищають наше небо. Я думаю в перспективі, якщо наші партнери доставлять зброю, ми зможемо збивати і 95% ракет», — підкреслив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини