Зеленський читає нашу стратегію — але з кінця, — Кіра Рудик

Зеленський читає нашу стратегію — але з кінця, — Кіра Рудик

Головні проблеми Донбасу — це формат та ефективність мирного процесу, а також деокупація та реінтеграція територій. Схоже, оточення президента остаточно втрачає відчуття реальності.

Друге запитання від президента для «опитування» показує сумнівність цієї ідеї та безпорадність голови держави.

«Єдиний позитив — команда президента нарешті почала читати нашу Стратегію холодної деокупації Криму та Донбасу. Її ми презентували ще в лютому. На жаль, вони читають її з кінця – адже спершу наші землі треба звільнити від росіян, а вже тоді — бідкатися про економічні зони», — прокоментувала голова партії «Голос» Кіра Рудик.

Партія «Голос» вимагає від президента України припинити публічну дискредитацію своєї посади, яка є одним із символів державності. Президент має вирішувати болючі проблеми громадян, а не просувати дорогі, незаконні, безглузді опитування.

Кошти на опитування в день місцевих виборів доцільно було б витратити на боротьбу з поширенням COVID-19. Такий жест, принаймні, був би більш зрозумілий людям, ніж генерування неактуальних і незрозумілих запитань для опитування.

Президенту слід усвідомити: наближається час, коли не він ставитиме запитання народу, а навпаки — українці запитають, що він робить в їхніх інтересах.

Підписуйся на нашi

ще новини