Зустрічі з Путіним тет-а-тет — марна трата часу без жодного результату, — Кіра Рудик

Зустрічі з Путіним тет-а-тет — марна трата часу без жодного результату, — Кіра Рудик

Особиста зустріч президента Зеленського з очільником країни-агресора Путіним матиме негативні наслідки. Окрім того, зустріч сам на сам зводить нанівець тиск міжнародних партнерів на Росію. Про це заявила лідерка партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик.

«Якщо президент сам поїде на зустріч з Путіним, навіщо тоді були всі ці домовленості за участі Франції та Німеччини? Навіщо вони нам, якщо ми готові робити все самі? Раніше ми наголошували, що до перемовного процесу в Нормандському форматі необхідно додавати таких міжнародних партнерів, як США та Британію для більшого тиску на Росію. Сьогодні ж президент каже: «я сам поїду, розберуся», — заявила Кіра Рудик.

Депутатка наголосила, що зустріч не матиме ніякого результату. Путін зможе зрозуміти лише розмову з позиції сили. Тому сьогодні важливо продовжити ухвалення законів, які б посилювали українську армію та економіку. Зокрема, такими є закони пакету «Кримської платформи», які відстоював «Голос».

«Цього тижня ми прийняли закон «Про корінні народи», що, напевно, засмутило Путіна. Адже він виступав проти його ухвалення. Ось це є справжньою боротьбою, коли ми займаємо позицію визнання корінними народами кримських татар, караїмів та кримчаків. Ми говоримо про свою чітку політичну позицію як держави: «Путін нам не указ». Це те, на чому повинен концентруватися парламент сьогодні — на укріпленні України», — наголосила парламентарка.

Лише продовжуючи відстоювати національні інтереси, Україна зможе розмовляти з Путіним з позиції сили. Сьогодні ж зустрічі Зеленського з Путіним — погана ідея та марна трата часу, який можна було б використати задля більш корисної справи для нашої держави, наголосила лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини