Зважені дії політиків і повна консолідація суспільства, — Кіра Рудик про протидію агресору

Зважені дії політиків і повна консолідація суспільства, — Кіра Рудик про протидію агресору

Консолідація всіх політичних сил і суспільства та ретельно продумані кроки — так держава має поводитись перед лицем зовнішньої ворожої загрози. На цьому наполягає лідерка партії «Голос» Кіра Рудик і зазначає, що влада якраз робить усе навпаки.

«У нас зараз єдине завдання — протистояти Путіну і бути єдиними в цьому протистоянні. Саме тому ми пропонували Зеленському свою допомогу вже не раз: від людей, які мають досвід, як воювати з Путіним, від тих, хто знає, як рятувати нашу країну. Влада це ігнорує, вона глуха до будь-яких пропозицій про допомогу. Проукраїнські політичні сили сідають за круглий стіл шукати шляхи виходу, туди запрошували представників влади, але вони захід проігнорували», — розповідає народна депутатка.

При цьому заяви президента непослідовні і нелогічні ні для українського суспільства, ні для західних партнерів.

«Очевидно, Банкова вважає, що у них все добре. При цьому президент ще жодного разу адекватно не пояснив, що відбувається. Одного дня Зеленський говорить, що треба жарити шашлики і все буде добре, не треба розганяти паніку, другого дня — що Харків перший під ударом», — констатує представниця опозиції.

Хоча зараз всі дії і кроки української влади мають бути ретельно продуманими і зваженими.

«Ми повинні кожну свою дію, кожну свою ідею, кожен свій рух оцінювати за двома критеріями. Перший — ця дія об’єднує чи роз’єднує суспільство? Другий — це посилює чи послаблює нашу країну? І найголовніше — ми маємо робити все, щоб консолідувати суспільство», — акцентує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини