Зволікання з допомогою Україні надало карт-бланш іншим агресорам, — Кіра Рудик

Зволікання з допомогою Україні надало карт-бланш іншим агресорам, — Кіра Рудик

Непокаране зло не лише повертається ще більшим злом, а й показує іншим тиранічним режимам, що можна атакувати демократії фактично без наслідків. Це показує атака Ірану на Ізраїль. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Атака Ірану на Ізраїль дуже чітко показує, що непокараність за агресію дає карт-бланш іншим агресорам. Ми співчуваємо Ізраїлю і віримо, що зрештою США виконають свої обіцянки з підтримки не тільки Ізраїлю, але й України», — наголошує народна депутатка.

За словами Кіри Рудик, надалі не можна зволікати з допомогою демократіям, які опинились під агресією, інакше нових нападів не уникнути.

«Коли США попереджали щодо повномасштабного вторгнення рф, нам здавалось, що у них є план, що ці попередження йдуть паралельно з чітким розумінням того, як протидіяти агресору. Але виявилося, що навіть якщо такий план і був, він був неспроможний повністю зупинити путіна і допомогти Україні перемогти. І те затягування з наданням нам допомоги, яке відбувається зараз, дає шанс агресорам по всьому світу підняти голову, дає розуміння, що будь-які обіцянки підтримувати демократію можуть закінчити довгими політичними зволіканнями», — акцентує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини