З’їзд партії «Голос» обрав керівницею партії Кіру Рудик

З’їзд партії «Голос» обрав керівницею партії Кіру Рудик

Сьогодні, 11 березня, з’їзд партії «Голос» обрав нового керівника партії — найкращого управлінця з команди «Голосу» Кіру Рудик.

Пряма мова Святослава Вакарчука, народного депутата України, лідера партії «Голос»:

— Дорогі друзі, менше року тому ми створили партію «Голос». Я привів чесних і професійних людей в український парламент. Після обрання нового президента ми постали перед вибором: нові обличчя без жодного досвіду чи старі політики з досвідом — досвідом корупції, кумівства і маніпуляцій.

Ми дали справжню альтернативу: «Голос» — це нові, але професійні обличчя.

Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей.

Саме тому сьогодні на з’їзді партії «Голос» обрав новою головою партії найкращого управлінця з нашої команди Кіру Рудик.

Кіра уособлює собою сучасність. І цю сучасність вона привнесе в роботу партії разом з неоціненим досвідом управління великими командами.

А я як лідер буду продовжувати розбудовувати партію.

Моя місія — і надалі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, без компетенцій, без власного бачення. А також — боротися з тими, хто йде в політику лище для власного збагачення.

Ця місія політичного провайдерства і є моїм форматом в українському політикумі. Я завжди робив це щиро і голосно. І буду продовжувати це робити. Це і є особистий формат Святослава Вакарчука.

Підписуйся на нашi

ще новини