Нацбезпека, боротьба з COVID-19, судова реформа та екологія — «Голос» представив Національний план-2021 у Херсоні

Нацбезпека, боротьба з COVID-19, судова реформа та екологія — «Голос» представив Національний план-2021 у Херсоні

Команда «Голосу» у Херсоні разом з громадою обговорили проблему будівництва другої черги Каховської гідроелектростанції, роботу депутатів у Кримській платформі та проблему неякісних підручників у школах.

«Голос» продовжує всеукраїнський тур для презентації Національного плану «Голосу» на 2021 рік. У рамках туру цього тижня команда вже відвідала Черкаси, Кропивницький та Нову Каховку. Попереду — зустрічі в Одесі.

Пряма мова

Кіри Рудик, голови партії «Голос»:

— «Голос» — єдина партія, яка справді виконує свої обіцянки, а не просто роздає їх. Ми найменша, але найбільш ефективна фракція у парламенті. І зараз ми обрали головні напрямки, над якими працюватимемо у 2021 році.

Наразі головне завдання — повернути країну до точки, яка була до початку епідемії. І допомагати владі побороти ковід — як у медицині, так і в економіці. І «Голос» над цим працює.

Ще одне важливе питання — національна безпека. Питання миру не сходить з мертвої точки. Єдиний спосіб закінчити війну — це санкції та дипломатичний тиск. Зараз важливо не згаяти шанс отримати стратегічного партнера — Сполучені Штати Америки.

Питання екології завжди стояло у кінці списку всіх депутатів, але від цього воно не стає менш важливим. І ми це побачили не в одному місті, яке відвідали під час туру. Екологічно безпечна країна — ще один пріоритет «Голосу». Від стану довкілля залежить здоров’я нас і наступних поколінь, тому це питання не можна відкладати на потім.

Четверте питання, яке важливе для кожного громадянина і яке вимагають від нас всі міжнародні партнери, — судова реформа. Вона напряму впливає, чи прийдуть в Україну інвестори і чи принесуть гроші сюди. Але з теперішньою судовою системою залучити інвестиції вкрай складно.

Як виглядає партія «Голос» зараз? Це 20 народних депутатів у парламенті та ще 350 депутатів по всій країні — від Львівщини до Донеччини. Ми активно працюємо і будемо продовжувати це робити. І ми раді, що маємо таку підтримку по всій країні.

Підписуйся на нашi

ще новини