Партія «Голос» продовжує називати своїх донорів

Партія «Голос» продовжує називати своїх донорів

1 липня 2019 – Святослав Вакарчук представив ще одного донора. Внесок на підтримку партії зробила консалтингова компанія EBS, партнерами якої є Олена Вольська, Наталія Саргунс та Олена Левшун. «Ми підтримуємо партію "Голос", бо відчуваємо запит суспільства на нові обличчя в політиці. Саме "Голос" збирає команду, яка відповідає найважливішим критеріям: професійна компетенція, незалежність, патріотизм та відданість інтересам України», — зазначає Олена Вольська.

Раніше Святослав Вакарчук вже представляв донорів партії від бізнесу.

Згідно зі своєю політикою фандрейзингу, «Голос» приймає фінансову чи іншу підтримку лише за умови, що донори не впливатимуть на незалежність партії, не поставлять під сумнів її репутацію та не будуть суперечити з нашими цінностями.

Щоб підтримати партію «Голос» — тисніть тут. Партія не прийматиме гроші від компаній, задіяних у корупційних схемах. Внески не можуть суперечити положенням статті 15 закону «Про політичні партії в Україні». Зокрема, «Голос» не зможе прийняти внесків від іноземців, осіб без громадянства, неповнолітніх, анонімів та тих, хто має непогашений податковий борг.

Підписуйся на нашi

ще новини