Поширюй правду, а не вірус: «Голос» закликає усіх долучитися до інформаційної кампанії про захист від коронавірусу

Поширюй правду, а не вірус: «Голос» закликає усіх долучитися до інформаційної кампанії про захист від коронавірусу

«Голос» закликає усіх охочих, усіх своїх прихильників, волонтерів, активістів: зробімо частину роботи влади самі. Давайте максимально поширимо правдиву і адекватну інформацію про коронавірус, щоб захистити себе та своїх близьких.

Для цього треба три важливих кроки:

1) прочитай матеріали, які команда «Голосу» підготувала на основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я.

2) пошир ці матеріали в своїх соцмережах, щоб люди знали правдиву інформацію та не довіряли фейкам

3) роздрукуй матеріали та повісь у себе на роботі, виші, школі. Розкажи про них друзям.

Ми переклали прості інструкції від Всесвітньої організації охорони здоров’я та зробили їх у зручному форматі і для соцмереж, і для друку на аркушах А4. Це інформація для кожного про те, що таке коронавірус, як він поширюється, хто в зоні ризику і як кожен може захиститися від інфекції.

Матеріали:

Усе, що потрібно знати про коронавірус

Основна інформація про коронавірус (версія для друку)

Як знизити ризик інфікування коронавірусом (версія для друку)

Зображення з інформацією про коронавірус для соціальних мереж

Листівки можна поширити в соцмережах, або роздрукувати та повісити на під’їзді, офісі, магазині, лікарні, школі, зупинках громадського транспорту тощо. Можна переслати мамі і заспокоїти її, що вірус не такий страшний, як його малюють і не треба бігти скуповувати маски.

Випадків коронавірусу в Україні не зафіксовано, але треба бути напоготові. Тим паче, ці прості правила рятують і від інших респіраторних захворювань. Кожен може долучитись і допомогти поширювати правдиву інформацію і вберегти себе і своїх близьких від інфекцій.

Під час передвиборчої кампанії до волонтерів Голосу записалися тисячі людей по всій країні. Ми вже розсилаємо їм ці інструкції та закликаємо поширювати. Також це розповсюджуватимуть наші місцеві осередки в регіонах. Разом ми зможемо

Робіть фото, як ви розвішуєте інструкції у своєму місті, та викладайте з хештегом #ПоширююПравду, а не вірус.

Підписуйся на нашi

ще новини