Прямі перемовини з Путіним — безглузда віртуальна історія, — Сергій Рахманін

Прямі перемовини з Путіним — безглузда віртуальна історія, — Сергій Рахманін

Путін не буде говорити з Зеленським, тому що Кремль не вважає Київ стороною, з якою треба домовлятись. Ставки агресора вищі і це означає, що Україні слід бути готовою до всього, навіть якщо найгірші варіанти видаються малойомовірними. В цьому переконаний член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від фракції «Голос» Сергій Рахманін.

«Прямі перемовини з Росією — безглузда історія. Україна ні про що не зможе домовитися з агресором, який фактично відмовляє нашій державі в праві на існування. Путін не буде з нами домовлятися, він не вважає Україну стороною перемовин, а Зеленського — договороздатним. Кремль хоче говорити з американцями. І це наша проблема, і почасти наша провина, бо держава Україна довгі роки давала підстави сумніватися в її суб’єктності. Час виправляти помилки — політикам і дипломатам. А ще варто постійно зміцнювати обороноздатність», — констатує народний депутат.

Україні слід бути готовою до усього, навіть до найгірших варіантів. І ці приготування слід було би вже починати.

«Є речі, які держава має робити оперативно й ретельно, зокрема, вже готуватися до можливого запровадження режиму воєнного стану», — наголошує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини