В садочках і школах Києва вистачить місць для дітей ВПО, — Зоя Ярош

В садочках і школах Києва вистачить місць для дітей ВПО, — Зоя Ярош

Київ має достатньо місць школах і садочках для дітей, які змушені були тікати від активних бойових дій. Тому батьки-внутрішньо переміщені особи можуть вже реєструвати дітей в навчальні заклади. Про це повідомила депутатка Київради від партії «Голос» Зоя Ярош.

«Хочу повідомити всіх внутрішньо-переміщених осіб, які зараз в Києві, місто готове прийняти і в садочки, і в школи усіх діток, які перебувають у столиці. Батькам слід звертатись та оформлювати дітей. На сьогодні в Києві працюють 38 садочків і це ті заклади, де є укриття для дітей», — наголосила представниця «Голосу».

Також місто готує школи до початку нового навчального року в офлайн-форматі. Нині триває перевірка стану укриттів.

«Нині розглядається можливість навчання як онлайн так і офлайн, проводяться перевірки готовності шкіл. На сьогодні у нас 75% шкіл готові до навчання в офлайн-форматі. Проводяться облаштування найпростіших укриттів. Чи може школа приймати дітей вирішують спеціальні комісії із залученням фахівців ДСНС. Крім того, я відправила звернення до управління освіти міста Києва, щоб надали інформацію, коли і як будуть організовані навчання для дітей з мінної безпеки», — розповіла депутатка Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини