Вакарчук: Ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну

Вакарчук: Ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну

Партія «Голос» виконає будь-яке рішення Конституційного суду щодо розпуску Верховної Ради. Водночас ми усвідомлюємо, що сьогоднішній парламент — це стара політика, яка повинна якнайшвидше відійти в минуле.

«Після квітневих виборів стара Верховна Рада перестала бути місцем, що виражає волю народу України. Стара Верховна Рада — це старі правила, це кнопкодавство, це прогули. А головне — це робота на інтереси олігархів. Стара Верховна Рада перетворилась на суміш приватних армій. Це треба змінити», — наголосив лідер партії Святослав Вакарчук.

Він нагадав, що однією з перших законодавчих ініціатив «Голосу» буде закон проти олігархів, який змінить правила в українській політиці.

«Ще три місяці старої Верховної Ради — це ще три місяці життя за старими правилами. Так не має бути. Верховна Рада має бути змінена прямо зараз. Змінимо Верховну Раду — змінимо життя кожного українця», — відзначив Вакарчук.

Олігархи мають стати звичайними бізнесменами — це закладено упрограму «Голосу». Для того, щоб це сталося, необхідно перекрити для них можливість монополізувати економічні галузі, призначати своїх людей на державні посади та контролювати ЗМІ.

Підписуйся на нашi

ще новини