Вакарчук представив трьох донорів «Голосу»

Вакарчук представив трьох донорів «Голосу»

13 червня 2019 — Святослав Вакарчук представив трьох перших донорів, які зробили внески на фінансування партії «Голос».

В числі перших «Голос» підтримали:

  • інвестиційний банкір, спеціаліст Dragon Capital з продажу боргових цінних паперів Сергій Фурса;
  • регіональний президент Jacobs Douwe Egberts у країнах Східної Європи, Близького Сходу та країнах Африки Тарас Лукачук;
  • експрезидент «Київстару», засновник спільноти талановитих мате-матиків Kontora Pi Петро Чернишов.

«Ми вдячні за підтримку усім, хто прагне справжніх змін і довіряє нам їх робити. Людям, які підтримують нову політику, які самі стають змінами, вкладаючи у них свої сили й ресурси. І нам є що запропонувати у відповідь – це наш список кандидатів до парламенту, який складається з наймолодших фахівців. За нами майбутнє і ми знаємо, як його будувати», — сказав Святослав Вакарчук.

Перший внесок партія отримала від самого Святослава Вакарчука. Згідно з політикою фандрейзингу, «Голос» приймає фінансову чи іншу підтримку лише за умови, що донори не впливатимуть на незалежність партії, не поставлять під сумнів її репутацію та не будуть суперечити з нашими цінностями.

Щоб підтримати партію «Голос» — тисніть тут. Партія не прийматиме гроші від компаній, задіяних у корупційних схемах. Внески не можуть суперечити положенням статті 15 закону «Про політичні партії в Україні». Зокрема, «Голос» не зможе прийняти внесків від іноземців, осіб без громадянства, неповнолітніх, анонімів та тих, хто має непогашений податковий борг.

Підписуйся на нашi

ще новини