рф розхитуватиме тему про «недемократичний режим» в Україні після своїх «виборів», — Андрій Осадчук

рф розхитуватиме тему про «недемократичний режим» в Україні після своїх «виборів», — Андрій Осадчук

Немає сумнівів, що у квітні-травні цього року російська пропагандистська машина буде зосереджена на тому, щоб переконати світ, що в Україні недемократичний і нелегітимний «режим», в той час як на росії «виборна демократія». Щоб відбити цей наративів, слід зосередити зусилля для захисту і збільшення довіри до державних інституцій. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Нашим завданням на 2024 рік є забезпечення максимальної легітимності і збільшення повсюдної довіри до всіх гілок української влади. Це вимагає зусиль фактично від всіх стейкхолдерів. Бо абсолютно зрозуміло, що десь з квітня-травня, коли у москві будуть завершені так звані «вибори президента російської федерації», вся російська пропаганда буде качати тему, що в Україні не зовсім легітимний, не зовсім демократичний «режим» (як вони це називають)», — пояснює народний депутат.

Україна має залишатись демократичною країною, зберігати єдність і зміцнювати державні інституції.

«Ми маємо бути максимально згуртовані щодо захисту всіх ключових державних інституцій: як президента, так і Верховної Ради, Кабінету міністрів. Також ми маємо робити свою домашню роботу — відповідати всім демократичним стандартам, які ми самі постійно проголошуємо та обіцяємо нашим партнерам, але далеко не завжди їм повністю відповідаємо», — наголошує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини