Юлія Клименко про залучення у роботу з партнерами на різних рівнях: Треба думати на крок вперед, а краще — на три

Юлія Клименко про залучення у роботу з партнерами на різних рівнях: Треба думати на крок вперед, а краще — на три

Для успішної роботи з партнерами потрібно залучати до неї усіх, хто може це робити. Йдеться про різні рівні контактів — від політиків до громадських діячів і військових. Бо тільки системність гарантує результат. На цьому наполягає народна депутатка «Голосу» Юлія Клименко.

«Велика проблема в тому, що ми думаємо сьогодні на завтра, а думати треба наперед, планувати. І реалізувати задум можна, якщо скерувати в одну точку зусилля президента, дипломатії, парламенту, діаспори, громадянського суспільства, релігійних громад. Тобто всі в один голос повинні говорити, що нам потрібен дозвіл на ураження на велику відстань, нам потрібна збройна допомога. І це повинні бути не тільки зусилля глави держави, а кампанія на всіх рівнях, в тому числі наших військових, громадських активістів, парламентарів», — пояснює представниця «Голосу».

За словами народної депутатки, одна людина від України, хай би який вплив вона не мала, не добʼється такого результату, який дасть системність і горизонтальні звʼязки.

«Не може бути такого, що в нас дипломатія випала на місяць, бо десь пішли на канікули. Тож потрібно, починаючи від вересня, коли закінчиться сезон відпусток за кордоном, щоденно контактувати з нашими закордонними колегами і пояснювати свою позицію. І це повинні робити всі 24/7. Я впевнена, що ми його отримаємо, але на це потрібен час.

Не треба ставити палки в колеса, тим, хто хоче працювати з партнерами і може це робити. Це не може витягнути тільки одна людина», — наголошує політикиня.

Підписуйся на нашi

ще новини