Кіра Рудик пояснила, чому міжнародна робота України надважлива напередодні виборів на Заході

Кіра Рудик пояснила, чому міжнародна робота України надважлива напередодні виборів на Заході

Те, як діють політики в демократичних країнах, дуже залежить від того, що вимагають їх виборці. Саме тому напередодні виборів у США, Великій Британії та до Європарламенту слід працювати саме з західними аудиторіями. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Ми повинні зараз боротися за серця людей і це та робота, яку політики виконують або серед своїх виборців, або у нашому випадку — з західними виборцями. Ця робота монотонна, це поїздки до різних штатів, міст, селищ. Ми маємо говорити з маленькими громадами, церквами, школами, університетами, громадськими організаціями. Цієї роботи багато і я досі не впевнена, що у нас, як у країни, є достатньо для цієї роботи ресурсу. Так, нам допомагають багато міжнародних організацій, українська діаспора. Але цього недостатньо», — наголошує лідерка «Голосу».

Ті труднощі, з якими стикається Україна під час виборчих кампаній і отримання допомоги, показують, наскільки це критично для нашої держави.

«Зараз всі, хто знає англійську мову, хто може працювати на допомогу Україні, повинні їздити у відрядження, працювати на міжнародних конференціях і переконувати людей. Ми вже бачимо, наскільки це критично для нас. І якщо про нас і наші потреби не знає американський, європейський виборець, то результату не буде. Саме тому міжнародна робота зараз є ключовою і потрібно давати можливість всім, хто може її виконувати, робити її якісно та інтенсивно», — резюмує народна депутатка.

Підписуйся на нашi

ще новини