Кіра Рудик: Сподіваємось, що західні політики з проукраїнською позицією будуть здобувати ще більшу підтримку на виборах

Кіра Рудик: Сподіваємось, що західні політики з проукраїнською позицією будуть здобувати ще більшу підтримку на виборах

Європейський виборець чітко розуміє ризики від росії і тому виступає за підтримку України. Як наслідок — самі політики мають бути активнішими стосовно забезпечення нашої держави усім необхідним для перемоги. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Вибори до європейського парламенту вже показали зниження підтримки антиукраїнських сил в ЄС. Звичайно, нам потрібно працювати з усіма, кого обрали до цієї інституції, але ми маємо надію, що ситуація з угорським і словацьким премʼєрами зміниться.

З тим запитом від європейських виборців щодо підтримки України і щодо збереження своєї безпеки, ми можемо очікувати, що політики, які використовують у своїх наративах саме підтримку Києва, будуть і далі при владі», — пояснює народна депутатка.

Однак Україна має далі працювати з партнерами: як політиками, так і їх виборцями, щоб залишатись в полі уваги.

«Зі свого боку маємо далі працювати на дипломатичному та інформаційному напрямках, щоб пояснювати нашим союзникам, що їх безпека напряму залежить від нашої. І нам потрібно конвертувати ці настрої у збільшення виробництва зброї і боєприпасів в європейських країнах», — акцентує політикиня.

Підписуйся на нашi

ще новини